Klub študentov občine Koper smo nepolitično in prostovoljno združenje posameznikov in posameznic, ki v okviru društva zadovoljuje potrebe študentov in študentk ter dijakov in dijakinj na območju Upravne enote Koper. Več o namenu kluba lahko preberete na vstopni strani spletne strani.

Varovanje zasebnosti – zaupnost podatkov
Klub študentov občine Koper spoštuje zasebnost obiskovalcev spletne strani in se zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnega mesta.Preko spletnih formularjev za e-novice in željo po aktivizmu se zbirajo osebni podatki. Klub študentov občine Koper se zavezuje, da bo osebne podatke skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene.

Spletni formular: Kontakt
Podatki, ki jih pošljete preko spletnega formularja so posredovani na naslov ozivela.ulica@ksok.si in ga prejmejo člani ekipe Oživela ulica 2019. Podatki se ne hranijo na strežniku in so takoj po zaključenem pogovoru izbrisani, razen če pride do drugačnega dogovora.

Spletna prijavnica za najem stojnice
Podatki, ki jih izpolnite preko prijavnice so posredovani na elektronski naslov ozivela.ulica@ksok.si in jih prejme ekipa Oživele ulice 2018. Podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Podatke hranimo do zaključka celotnega projekta. Vaš elektronski naslov shranimo za sodelovanje na naslednji ediciji prireditve, razen če tega ne želite. V primeru, da tega ne želite nam to sporočite na ozivela.ulica@ksok.si, da vaš kontakt iz sistema izbrišemo.

Obveščanje o kraji podatkov
O morebitnem vdoru in kraji osebnih podatkov, ki so bili posredovani preko spletnega mesta, bomo o tem obvestili uporabnike preko elektronskih naslovov, do najkasneje dveh tednov po kraji.

Omejitev odgovornosti – točnost, popolnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh
Klub študentov občine Koper se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh. Niti Klub študentov občine Koper niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani določene povezave na druge spletne strani nad katerimi Klub študentov občine Koper nima nadzora, društvo ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Klub študentov občine Koper si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Copyright in vsebine:
Klub študentov občine Koper