NAJEM STOJNICE

Pomagajte nam oživljati, rezervirajte si svojo stojnico!

Letos bo Oživela ulica praznovala 20. obletnico. Potekala bo zadnjo sredo v avgustu, tj. v sredo, 28. avgusta 2019, od 18.00 do polnoči v  mestnem jedru.

Ponovno pričakujemo množičen obisk, saj našo tradicionalno prireditev vsako leto obišče 2000–3000  ljudi. Sodelujemo z različnimi društvi, neprofitnimi organizacijami, zavodi, umetniki in drugimi ponudniki, ki se predstavljajo na posameznih stojnicah vzdolž ulice in na trgih. K predstavitvi na letošnji Oživeli ulici želimo povabiti tudi vas, saj nam boste pomagali ulico oživljati vseh 6 ur.

Predlagamo vam, da ste na vaši stojnici inovativni, pestri, zabavni, morda tudi podarite kakšno nagrado in tako še bolj popestrite dogajanje. Seveda je tudi možno, da zbirate nove člane in se na sploh predstavite širši javnosti.

Za električno oskrbo bo poskrbljeno. Prosimo le, da s seboj prinesete električne podaljške in kakšno luč/reflektor.

Najem stojnice za društva/zavode/osebe z urejenim osebnim dopolnilnim delom je 15 €.

Za ponudnike kulinarike in pijače, ki želijo najeti stojnico, znaša najem 50 €. 

Ob oddaji prijave pomeni, da se strinjate s pogoji sodelovanja na prireditvi. Pogoje si lahko preberete s klikom na gumb.

Naj vas opomnimo še, da vaša prijava ni definitivna dokler z nami ne podpišete pogodbe o sodelovanju in poravnate plačila v roku. 

VSA MESTA SO ZASEDENA