Varovanje zasebnosti – zaupnost podatkov
Klub študentov občine Koper spoštuje zasebnost obiskovalcev spletne strani in se zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnega mesta.

Prek spletnih formularjev za prijavo na razpise se zbirajo tudi osebnih podatki uporabnikov. Klub študentov občine Koper se zavezuje, da bo osebne podatke skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene.

Omejitev odgovornosti – točnost, popolnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh
Klub študentov občine Koper se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh.

Niti Klub študentov občine Koper niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani določene povezave na druge spletne strani nad katerimi Klub študentov občine Koper nima nadzora, društvo ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Klub študentov občine Koper si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Avtorske pravice
Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi.

Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki.

Copyright in vsebine:
Klub študentov občine Koper

Grafična oblika:
http://oblika-zate.si/