!!! POZOR !!!
PRIJAVE SO ZAKLJUČENE. 

Na Klubu študentov občine Koper (KŠOK) že 18. leto zapored organiziramo prireditev »Oživela ulica«. Namen prireditve je oživeti eno nekdaj najbolj živahnih ulic koprskega mestnega jedra, Kidričevo ulico. Vsako leto ulico napolni množica ljudi, ki se sprehaja med stojnicami in sprošča ob zvokih izbrane glasbe. Oživela Kidričeva ulica povezuje dogajanje na Titovem, Muzejskem in Carpacciovem trgu, v Taverni ter Atriju FHŠ, kjer se bodo tudi letos odvijali koncerti, nastopi, predstavitve društev in dobrodelni srečelov. Poleg tega želimo s prireditvijo spodbuditi oživitev celotnega starega mestnega jedra skozi celo leto.

Prireditev bo potekala v sredo, 30. avgusta 2017, med 20. in 24. uro v Kopru. Ponovno pričakujemo množičen obisk, saj našo tradicionalno prireditev vsako leto obišče 2000 – 3000 ljudi. Sodelujemo z različnimi društvi, neprofitnimi organizacijami, zavodi, umetniki in drugimi ponudniki, ki se predstavljajo na posameznih stojnicah vzdolž ulice in na trgih.

K predstavitvi na letošnji Oživeli ulici želimo povabiti tudi vas, saj nam boste pomagali ulico oživljati vse 4 ure. Najem stojnice stane 5 € za kotizacijo, poleg tega pa se zaračuna dodatnih 10 € kavcije za stojnico (v primeru, da se stojnica ohrani tako kot ste jo dobili se vam ta denar povrne). Predlagamo vam, da ste na vaši stojnici inovativni, pestri, zabavni, morda tudi podarite kakšno nagrado in tako še bolj popestrite dogajanje. Seveda je tudi možno, da zbirate nove člane in se na sploh predstavite širši javnosti. Za električno oskrbo bo poskrbljeno, prosimo le, da s seboj prinesete električne podaljške in kakšno luč.


PRAVILNIK IN POGOJI SODELOVANJA!

Prijava na razpis

Za več informacij se lahko obrnete na:
email: ozivela.ulica@ksok.si
tel:
040 566 157 ali
040 566 152 (dosegljiva le ob torkih in četrtkih od 16h do 20h)